2018

Japánban...

Japánban...

Hát nem ilyen indulással számoltunk

2018. július 23. - C17

június 23.

A terv az volt, hogy kocsival megyünk Ferihegyre onnan római átszállással Tokióba. 

Elsőre a fő kockázat az M1 felújítás volt, így korán indultunk.

Az M1-en gyakorlatilag semmi nem volt, gyorsan felértünk Budaörsre. Az M0 már döcögősebb volt, de mivel időben elindultunk így ez a fél óra dugó nem volt gond.

A parkolóban viszont szakadt az eső amikor odaértünk és nem is látszott, hogy vége akarna lenni. Így aztán a reptéri megérkezés egy gyors átöltözéssel kezdtük. Aztán vizess cuccok elpakolása és bőröndfeladás.

A gép kicsit késett és még többet állt a kifutón, így összességében egy óra késéssel szálltunk fel.

Az út sima volt, a végén mondták, hogy az E41 lesz a kapu Tokióba és hogy jön egy kisérő aki elkísér minket odáig.

Leszálltunk, mondta a kísérő, hogy futás és futottunk, vonatoztunk és futottunk. A 15:15-kor induló géphez valamivel 15 előtt értünk oda, de azt mondták már késő. Az ezutáni események, gondolatok helyett inkább csak annyit, hogy ráb....fáztunk.

Innen séta, majd 1,5 óra sorbanállás plussz fél óra ügyintézés, közben kétszer infarktus, de kapunk jegyet a következő járatra, holnap ugyanekkor. (és szanaszét a gépen) Illetve egy estét egy közeli szállodában.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rcsj.blog.hu/api/trackback/id/tr2414130903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása